Avoin kirje Hepulta

09.09.2015 18:00

 

   Isä, äiti, siskot ja veli. Meillä on tänään aihetta juhlaan!
 

    Minä, Yllytyshullu Aina Mukana, olen tänään puolivuotias. Osaan jo olla koiraksi. Paitsi joskus yksin ollessa. Saatan  silloin haukkua. Mitään pahaa en ole tehnyt yksin ollessa, ehkä nyt vähän itkenyt ….

    En nosta jalkaa, eikä murkkuikä oikein ole varsinaisesti alkanut. Pissaan ”tytösti” ja osan käskystä pussata.

Viimeisin maitohammas lähti 3 viikkoa sitten, joten olen täyttä rautaa. Yläpurentaa löytyy vielä jonkin verran.

Painan 12,5 kg ja säkä 40,5cm ehkä noin suunnilleen tasan tarkkaan kotikonstein mitattuna.

Ruokahalu on vaihteleva, mutta painosta ja painon kehityksestä päätellen ruokahalua on.

Sisäsiisti olen ollut 2 kk , mitä nyt viime kuukausina noin 5 kertaa tehnyt sisälle. Myös kylässä.

Olen tutustunut agilityyn, tokoon, rallytokoon, houkutusrataan, kissoihin muihin schapeihin, , muihin koiriin, ja tulen lähiaikoina tutustumaan mm. paimennukseen.

Geokätköissä olen haka, puhumattakaan aktivointilelujen ratkomisesta.

Mitään en ole hajottanut, paitsi omia lelujani ja muutaman koristetyynyn kulmat sekä yhdet kengät, mutta odottakoon nuo omistajani, kun sitä vähiten aavistavat.. vielä mä kerkeän… kunhan vain olisin enemmän yksin, niin kyllä mä näyttäisin hampaani mihin ne pystyvät…

Osaan olla tarvittaessa kiltti ja kuuliainen, mutta hmmm… ehkä joskus on hetkiä, kun korvani on hieman lukossa ja tukossa. Ei aina voi kuulla mitä pyydetään… yksin ollessa kuulen kyllä, mutta jos mulla on kaveri kylässä, en kuule.. enkä halua kuulla!

Äskeisestä tulikin mieleeni, että minulla on siskoni Pilvin kanssa sovittu treffit Ouluun.

Siivousinto on edelleen voimissaan, kerään nykyään omat leluni koppaan. Namipalkalla. Harjat ja muut rätit löytävät myös luokseni nopeasti. Tai mä löydän ne ja raahaan koppaani. Siivousvälineistä imuri on ainoa jonka jätän rauhaan.

Kynnet leikatkoon nukkuessa, turkinhoitoon osallistun ( = puren harjaa)… mutta kyllä mua suht hyvin saa harjata… kohtako se kovin kiskominen alkaa??

Rakastan nailonsukkia ja hiusdonitseja. Naisten alushousut käy edellisten puutteessa. Monet on kuulemma jo uusittu puremisen tai syönnin jäljiltä… Pidän myös erityisesti vinkulelujen vinguttamisesta aamuisin.

En rakasta vesisadetta enkä märkää keliä, enkä aio mennä uimaan!

 

Tällainen minä olen, aikamoinen pehmopoika….